Carolien en Hans

Cius Training & Coaching

Cius Training & Coaching is een initiatief van Carolien Boom en Hans Bouscholte. Wij zijn er van overtuigd dat de kenmerken en kwaliteiten van de coaches bepalend zijn voor het resultaat. Daarom kiezen wij er bewust voor om Cius Training & Coaching niet te laten groeien, zodat u en wij altijd zeker weten dat uw team in handen is van twee ervaren en betrokken topcoaches.

Onze uitgangspunten

Wij hebben Cius Training & Coaching en onze werkwijze gebaseerd op 2 uitgangspunten:

  • Gericht werken aan de optimalisaties van het groepsproces
  • Leren via ervaring

Lees meer

Zo staan wij in het bedrijfsleven

Gepassioneerd als we zijn dragen we tijdens onze coaching en training onvermijdelijk ook onze overtuigingen met betrekking tot werken, samenwerken en leiderschap uit.

Lees meer

Maatwerk

Teamoptimalisatie door Cius Training & Coaching is maatwerk, optimaal afgestemd op uw team, organisatie, doel- en probleemstelling, budget en beschikbare tijd.

Teamoptimalisatie

Een samenwerking begint wat ons betreft dan ook altijd met een uitgebreide kennismaking waarin we onder andere dieper ingaan op deze aspecten. Op basis daarvan werken we een graag en vrijblijvend een uitgebreid voorstel uit voor de optimalisatie van uw team, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Na afloop evalueren wij graag met onze opdrachtgevers de teamoptimalisatie. Tweedaagse workshops en alle trainingen kennen ook tussentijdse evaluatie- en bijstuurmomenten.

Carolien over Hans

“Het is een voorrecht om met Hans samen te kunnen werken, omdat hij zijn ervaringen vanuit zijn topsportcarrière haarscherp en feilloos weet te linken aan de noden en opportuniteiten in de bedrijfswereld. Het gaat bij Hans veel dieper dan topsport, het gaat over leven en levenswijsheid, over winnen en topresultaten halen in evenwaardigheid en respect voor iedereen in het team. Hij is een kapitein die stuurt met een liefdevolle strikte hand. Hij laat nooit iemand achter, zijn code of honor is veel krachtiger dan enig contract ooit kan zijn. Daarnaast is Hans heel goed in staat om, als de intensieve groepsactiviteit zeilen is, aan boord precies dat te laten gebeuren wat nodig is voor dat team om de teamoptimalisatie goed te initiëren.”

Hans over Carolien

“Carolien is de beste coach waarmee ik ooit heb gewerkt. Haar waarnemingsvermogen is fantastisch en zij analyseert sneller dan wie dan ook. Zonder te persoonlijk te worden weet zij de grootste gebreken of onderliggende oorzaken haarscherp te zien en te verwoorden. Zij brengt alles en iedereen in proces op een efficiente en effectieve manier zonder daarbij menselijke waardigheid uit het oog te verliezen. Zij bezit de gave de zaken of thema’s die echt vast zitten in beweging te krijgen. Zij brengt teamleden en teamperformance naar een niet eerder behaald niveau. De stijgende beweging die zij initieert is permanent. ”