Ons aanbod

Welkom bij Cius training & coaching

Wij zijn Carolien Boom en Hans Bouscholte. Twee ervaren topcoaches die gezamenlijk Cius Training & Coaching vormen.

Cius Training & Coaching is gespecialiseerd in het verbeteren van de samenwerking binnen teams en het optimaliseren van de teamoutput.

Specialisten in teamoptimalisatie

Teambuilding

Teamoptimalisatie door Cius Training & Coaching begint altijd met een intense teambuildingsactiviteit die de teamleden gegarandeerd uit hun comfortzone haalt, die maskers laat verdwijnen en die werkelijke persoonlijkheden zichtbaar maakt. Wij begeleiden dit intensieve groepsproces, nemen waar en koppelen terug.

Intensieve begeleiding

In tegenstelling tot vele anderen zien wij deze terugkoppeling niet als het eindpunt van de teambuilding maar als het begin van de volgende fase. Een fase waarin wij als coaches intensief met de teamleden aan de slag gaan. Individueel én collectief en altijd vergezeld van een degelijke theoretische onderbouwing zodat ieders kennis en bewustzijn groeit: daadwerkelijke, blijvende verandering wordt mogelijk!

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en stemmen de werkvorm af op de specifieke probleemstelling en de specifieke omstandigheden.

Vanzelfsprekend werken we ook voor uw team graag een passend voorstel voor teamoptimalisatie uit. Dat voorstel is uiteraard geheel vrijblijvend, dus aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Cius Training & Coaching, More than just teambuilding!

Nieuws