Aanbod

Ons aanbod

Assassments

Als assassment tool gebruiken we Insights Discovery. Insights helpt u om in kaart te brengen wie u bent en hoe u reageert op mensen en situaties. Dankzij de diepgang van het model kan Discovery u naar verrassende nieuwe inzichten leiden.

Lees meer

Eén of meerdaagse trainingen

Een basisprincipe die we bij Cius hanteren is dat als iemand iets in verandering wil brengen, dan vertrekt hij steeds bij zichzelf. Met andere woorden, het zijn niet de anderen of de omstandigheden of de externe zaken die we onder de loep nemen, neen we nemen de weg naar binnen.

Lees meer

Veranderingstrajecten

Een veranderingstraject start steeds met een aantal gesprekken en assessments van CEO en directieteam. We zijn er van overtuigd dat duurzame verandering in een organisatie enkel mogelijk is wanneer de verandering start aan de top.

Lees meer

Coaching

Coaching kunnen individuele trajecten zijn als onderdeel van een globaal trainingstraject of als een op zichzelf staande begeleiding van één of meerdere individuen.

Lees meer

Consultancy

Wanneer u nog niet helemaal helder voor ogen heeft wat er precies nodig is binnen uw team of bedrijf, kunnen wij helpen om de knoop te ontwarren. We gebruiken hiervoor gesprekken, facilitaties, oefeningen, systeemopstellingen, scenarioplanning. 

Lees meer

Lezingen

Hans en Carolien kunnen solo of in duo ingehuurd worden om lezingen te geven. We hebben een aantal onderwerpen klaar, maar wanneer u een specifieke vraag heeft willen we dit graag eens bekijken om te zien of wij vanuit onze expertise een antwoord kunnen bieden.

Lees meer